Snel man of materieel nodig?

06 - 51 361 348 (J.P. Groenenboom)
06 - 51 333 576 (L. van Wingerden)

header0

Grondverzet, bouwmateriaal huren, graafwerk of verplaatsing van zware bouwmaterialen? JPG b.v. voert dit alles snel en vakkundig voor u uit. 

Betrouwbaar

Onze mensen zijn harde werkers die zíen wat er moet gebeuren op de bouw. In plaats van een afwachtende houding nemen zij zelf het voortouw en waar nodig denken wij mee om snellere, betere of goedkopere oplossingen voor u te verzinnen. Vertrouwen in de samenwerking, twee kanten op, is voor ons een groot goed. Naast verhuur van materiaal kunt u ook bij ons terecht voor mankrachten zoals grondwerkers, machinisten, heftruckchauffeurs etc.

Zowel voor kort- als langdurige werkzaamheden

Wij kunnen zowel grote als kleinschalige projecten voor u realiseren. Wij werken met name in opdracht van projectontwikkelaars, aannemers en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren met vraag naar shovels, aanhangers of ander bouwmateriaal zetten wij ons voor de volle 100% in.

Bekijk onze projecten voor de uiteenlopende werkzaamheden in de bouw die wij de afgelopen periode onder andere hebben uitgevoerd.

Wij komen graag bij u langs om uw bouwwerkzaamheden te bespreken

Wij ondersteunen u graag bij uw bouwwerkzaamheden. Wilt u snel weten of wij ook u van dienst kunnen zijn? Bel 06 - 51 361 348 (J.P. Groenenboom) of 06 - 51 333 576 (L. van Wingerden) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook contact opnemen middels onderstaand formulier.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

 

Ga naar boven